Deilige, saftige og mettende lavkarborundstykker! Raske å lage, du heller alle ingrediensene i hurtigmikseren. Så setter du dem ut på plate med skje, eller du kan steke dem i muffinsformer - da blir de høyere, og enklere å dele i to. HVis du har ost til overs, så smaker de veldig godt med smeltet ost på toppen!
Oppskriften gir 12 små rundstykker, og hvert rundstykke inneholder:
150 kalorier
16 g fett
1,5 g karbo
9 g protein
Du trenger:
3 egg
3 dl cottage cheese
1 dl sesamfrø
1 dl linfrø
½ dl gresskar- eller solsikkekjerner
1 dl mandler
1 ss Fiberhusk/psyllium husk/loppefrø
2 ts bakepulver
½ ts salt
1 ts sukrin eller annen søtning - hvis du ønsker
Slik gjør du:
Kjør alle de tørre ingrediensene unntatt fiberhusk i foodprosessor.
Tilsett cottage cheese og kjør noen sekunder til.
Tilsett eggene ett og ett, og bland godt.
Tilsett salt og søtning.
Ha i fiberhusk og bland godt.
La deigen hvile så lenge at fiberhusken har bundet deigen, cirka 5 minutter.
Stekes i 20 minutter på nederste rille ved 220 grader, varmluft.
Her har jeg samlet de brødoppskriftene jeg har hatt mest hell med.
Bare klikk på knappen, så sender jeg deg oppskriftene!
50% Complete
Så hyggelig at du vil ha oppskriftene! Bare legg igjen fornavn (uten etternavn) og e-post adresse, så sender jeg dem med en gang :-)